Visie

Maak een afspraak online of bel +32 (0)2 759 73 74

We zijn een vlot toegankelijke praktijk in het centrum van Kortenberg met een professioneel team bestaande uit 3 tandartsen met ruime ervaring en elk zijn interessegebied. Hierdoor kunnen we ons naast de algemene tandheelkunde ook toeleggen op esthetische tandheelkunde, prothesen, endodontie, implantologie, orthodontie, bleaching en kroon- en brugwerken.

Onze tandartsen werken ook nauw samen met een implantoloog en orthodontist. Voor de preventieve tandheelkunde namen we twee mondhygiënisten in dienst om meer tijd te besteden aan tandsteenverwijdering en mondonderzoeken. Verder wordt ons team bijgestaan door twee tandartsassistenten en een praktijkverantwoordelijke die instaan voor de vlotte werking en een optimale hygiëne in de praktijk. Ten slotte maken we voor al onze behandelingen gebruik van moderne apparatuur en kwaliteitsvolle materialen die beantwoorden aan de CE en FDA certificaten.

Met ons uitgebreid team streven we steeds naar zoveel mogelijk beschikbaarheid waarbij we u zo snel en goed mogelijk willen behandelen.